Back-up en encryptie

Iedereen zou een back-up van zijn belangrijke bestanden moeten maken. Denk eens aan al je foto’s, programma’s etc. die verloren gaan als je Mac het begeeft en je geen back-up hebt gemaakt. Maar vrees niet. MacKeeper maakt automatische back-ups van jouw belangrijke bestanden, zodat deze altijd veilig zijn als er onverwacht iets mocht gebeuren. MacKeeper zorgt er verder voor dat gevoelige bestanden worden beschermd tegen ongewenste personen. Je kiest gewoon je belangrijkste bestanden, waarna MacKeeper ze versleutelt en alleen jij ze kunt openen met een zelfgekozen wachtwoord. Zelfs hackers kunnen geen toegang krijgen tot deze bestanden. Ten slotte bevat MacKeeper de File Shredder, die je in staat stelt om bestanden volledig van je Mac te verwijderen. Als je bestanden op de normale manier verwijdert, kunnen technisch vaardige personen deze nog steeds eenvoudig benaderen.

Maak meteen een back-up van jouw bestanden. Download MacKeeper nu.

gegevensversleutelling

Encryptie van data
Deze functie beschermt jouw privébestanden. Het versleutelt en deze bestanden en maakt ze gewoonweg onzichtbaar op de harddisk. Als je een zelfgekozen wachtwoord intoetst, krijg je weer toegang tot deze bestanden. De functie is erg eenvoudig te gebruiken en is heel handig voor de meeste mensen, met name voor ondernemers, etc.

Herstellen van bestanden
Mocht het noodlot al hebben toegeslagen dan is alles misschien toch nog niet verloren. Het ingebouwde Files Recovery kan namelijk beschadigde bestanden tot op zekere hoogte herstellen. De functie scant jouw Mac uitvoerig en zoekt de bestanden die anders verwijderd of beschadigd waren.

Back-up
MacKeeper kan een back-up van jouw bestanden maken. Je hoeft de bestanden alleen maar te selecteren en daarna een vast tijdstip in te stellen voor wanneer het proces moet plaatsvinden. Je kunt de back-upbestanden opslaan op een Flash USB-stick, een externe harde schijf, een FTP-server of op ZeoDisk.

Verwijder bestanden – volledig
Wanneer je bestanden op jouw Mac verwijdert, worden deze in werkelijkheid niet echt verwijderd. Ze worden gewoon uit het zicht gehaald. Dus als je een bestand volledig wilt verwijderen, maak dan gebruik van File Shredder dat bestanden volledig verwijdert, zodat ze nooit meer hersteld kunnen worden.

Download MacKeeper hier gratis.