Bescherm jouw Mac

Met het snel groeiende aantal Mac-gebruikers stijgt helaas ook het aantal bedreigingen. De meeste Mac-gebruikers denken niet aan de beveiliging van hun geliefde computer. Tot nu toe is alles redelijk goed gegaan, omdat er relatief weinig bedreigingen waren. Maar de tijden zijn veranderd en daarom moet je handelen voordat het te laat is. MacKeeper is een Deens programma, dat jouw Mac effectief beschermt tegen verreweg de meeste bedreigingen. Als je MacKeeper installeert word je bijvoorbeeld automatisch beschermd tegen fraude op internet, virussen, malware, spyware en zelfs tegen fysieke diefstal van jouw Mac.

Bescherm je Mac meteen. Download MacKeeper hier.

Bescherm je Mac effectief tegen virus, spyware en malware met de Nederlandse versie van MacKeeper.

Bescherm-jouw-Mac

Bescherming wanneer je surft
Wanneer je op jouw Mac surft, ben je blootgesteld aan een aantal mogelijke bedreigingen. MacKeeper beschermt je wanneer je surft – ongeacht welke browser je op je Mac gebruikt. De technologie hierachter heet “Real-Time Safe Browsing” en houdt in dat het programma op de achtergrond voortdurend mogelijke bedreigingen beoordeelt, terwijl jij veilig en ongestoord kunt surfen op jouw Mac.

Antivirus voor Mac
MacKeeper beschermt natuurlijk ook tegen traditionele virussen. De technologie achter MacKeeper behoort de meest ontwikkelde voor Mac’s in de hele wereld. Zelfs wanneer je werkt met Windows emulatoren, zoals Parallels of VMWare, wordt je door MacKeepers Antivirus beschermd.

Diefstalbeveiliging van jouw Mac
Ten slotte word je door MacKeepers veiligheidspakket ook beschermd tegen fysieke diefstal van je Mac. Het programma kan jouw Mac gewoonweg draadloos opsporen via GPS en verder maakt het via de webcam van de computer foto’s van de persoon die daarna jouw Mac gebruikt.

Wacht niet. Download MacKeeper hier en beveilig jouw Mac meteen.